Rechtsgebied

Douanezaken

Geconfronteerd met douanevraagstukken?

Bent u geconfronteerd met douanevraagstukken en zoekt u deskundige juridische bijstand? Bij Actis advocaten begrijpen wij de complexiteit van douanezaken en staan wij klaar om u door elke fase van dit proces te begeleiden.

Onze Expertise

Als gespecialiseerde douaneadvocaten hebben wij uitgebreide kennis van de Nederlandse en Europese douanewetgeving. Of u nu te maken heeft met een Uitnodiging tot Betaling (UTB), geschillen over goederenclassificatie, douanewaarde, vrijstellingen, of internationale handelssancties, wij bieden op maat gemaakte oplossingen om uw belangen te beschermen.

UTB Bezwaarprocedure

Heeft u een UTB ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Onze advocaten begeleiden u bij het indienen van bezwaar en het eventueel aantekenen van beroep. Wij begrijpen de noodzaak van tijdige verzoeken om uitstel van betaling en zorgen ervoor dat uw bezwaar correct wordt ingediend, inclusief de juiste vermelding van het betwiste bedrag.

Internationale Handel en Exportcontrole

De complexe wereld van internationale handel en exportcontrole vereist nauwkeurige naleving van regelgeving. Wij bieden ondersteuning bij conflicten over classificatie, douanewaarde en oorsprong van goederen.

Douanestrafzaken

Wordt u geconfronteerd met strafrechtelijke vervolging in douanezaken? Onze ervaren advocaten zijn hier om uw belangen te beschermen. Of het nu gaat om verhoren door de FIOD of het aanvechten van strafbeschikkingen, wij staan aan uw zijde om ervoor te zorgen dat uw rechten worden gerespecteerd.

Actis advocaten staat voor u klaar

Bij Actis advocaten combineren wij juridische expertise met toewijding aan uw zaak. Wij begrijpen dat douanezaken een serieuze impact kunnen hebben op uw onderneming en persoonlijke situatie. Ons team staat garant voor effectieve juridische bijstand om uw belangen te behartigen en u door het complexe douanelandschap te loodsen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde advocaten mr. N. Idrissi (+31 (0)6 17 39 95) of mr. L.P.R. Gelissen (+31 (0)6 33 73 61 87).