Rechtsgebied

Ondernemingsrecht

Juridische hulp voor ondernemers

Ondernemingen zijn er in vele vormen. Van eenmanszaken tot grote besloten of naamloze vennootschappen. Elke organisatie kent zijn eigen dynamiek en vraagstukken. Bij Actis advocaten kunnen wij ondernemers, groot en klein, bijstaan bij al die vraagstukken. Om een probleem op te lossen, maar soms ook gewoon om te sparren over een vraag. Wij kunnen helpen bij het opzetten van structuren en samenwerkingsverbanden, het verkrijgen van financieringen, aandeelhoudersovereenkomsten en commerciële contracten. En als het anders loopt dan gepland, procederen wij ook over deze onderwerpen. Ons team staat klaar.

Waarom Actis advocaten?

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht en hebben diepgaande kennis van de wetgeving en zakelijke praktijken. Wij streven naar het behalen van optimale resultaten voor onze cliënten, waarbij we hun zakelijke belangen beschermen. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze cliënten, waarbij we hen ondersteunen gedurende alle fasen van hun onderneming.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde advocaten: mr. Richard M. Avezaat (+31 (0) 6 52 61 50 13) of mr. Jelle Smael (+31 (0) 6 – 21 94 82 04).