Rechtsgebied

Fraude, FIOD, Fiscaal en Financieel Strafrecht

De beste juridische verdediging

Bij Actis advocaten begrijpen we de complexiteit en de ernst van zaken op het gebied van financieel en fiscaal strafrecht. Onze gespecialiseerde advocaten staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en bijstand, of u nu te maken heeft met vermoedens van strafbare feiten, een lopend strafrechtelijk onderzoek, of andere gerelateerde kwesties.

Wij hebben een specialisatie in fiscale (FIOD) zaken, inclusief belastingfraude, valsheid in geschrifte, deelname aan criminele organisaties en witwassen. Daarnaast behandelen wij gerelateerde kwesties zoals corruptie, omkoping, procedures op grond van de Sanctiewet, de wet economische delicten, de Wft en de Wwft.

Onze Aanpak

Vanaf het allereerste moment dat een strafrechtelijk onderzoek wordt gestart door instanties zoals de FIOD, staan wij aan uw zijde. Tijdens de voorfase, waarin onderzoeken en verhoren plaatsvinden, bieden wij professionele bijstand. Wij bereiden u voor op mogelijke acties, waaronder invallen, en voorzien indien nodig in verhoortrainingen. Onze ervaren advocaten zijn niet alleen bedreven in het voeren van verdediging tijdens zittingen, maar streven ook naar effectieve buitengerechtelijke afdoeningen. Wij begrijpen de impact van zittingen en zetten onze expertise in om uw belangen te beschermen. Proactief handelen is essentieel om tot overeenstemming te komen met het Openbaar Ministerie over buitengerechtelijke afdoeningsmodaliteiten. Onze advocaten leveren inhoudelijk weerwerk op basis van rapportages van de FIOD en de Belastingdienst, waardoor proceskansen en -risico’s duidelijk worden voor een mogelijke oplossing.

Neem contact op

Of u nu zich bevindt in de voorfase van een onderzoek, verdediging nodig heeft tijdens een zitting, of zoekt naar een buitengerechtelijke regeling, bij Actis advocaten staan we voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en laat ons uw juridische belangen behartigen met toewijding en expertise.