Laura Gelissen

Adviseur ondernemingsrecht en belastingrecht

Laura heeft zowel Fiscaal recht als Rechtsgeleerdheid, met de specialisatie ondernemingsrecht, gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Gedurende haar loopbaan heeft Laura waardevolle ervaring opgedaan als belastingadviseur, waarbij ze bedrijven in verschillende sectoren heeft geadviseerd om aan hun belastingverplichtingen te voldoen en risico's te verminderen.

Over Laura Gelissen

Laura heeft expertise opgebouwd in diverse binnenlandse en internationale belastingkwesties, met een specifieke nadruk op (internationale) goederenhandel, boekenonderzoeken, boeteprocedures, fusies en overnames, herstructureringen, vastgoedtransacties en douanezaken. Laura is in het bijzonder specialist op het gebied van de omzetbelasting (btw) en daarnaast heeft Laura gezien haar ervaring binnen de trustsector ruime kennis van de Wwft en Wtt.

Door haar ruime ervaring in het voeren van diverse fiscale procedures zet Laura bij Actis advocaten haar kennis van het belastingrecht en procesrecht in om het beste resultaat voor haar cliënten te behalen.

Sinds maart 2024 maakt Laura deel uit van ons team bij Actis advocaten.